Archiv tiskových zpráv skupiny uvex safety group

uvex silv-Air e 7232

Menší odpor vzduchu pro vyšší komfort nošení: ochranná dýchací polomaska uvex silv-Air e 7232 přesvědčí díky inovativnímu komorovému systému

Tří-komorový systém polomasky FFP 2 uvex climazone poskytuje maximální filtrační výkon při nízkém odporu vzduchu. Dva přídavné filtry zvětšují filtrační plochu a prodlužují tak dobu použití. Efektivní regulace teploty uvnitř masky je zajištěna díky systému ventilace uvex climazone.

uvex racer SP

Zvýšená ochranná funkce pro vyšší komfort nošení – uvex racer SP přesvědčí svým optimálním zakrytím a moderním sportovním designem

uvex racer SP jsou lehké, bezpečné a robustní ochranné brýle ve velice sportovním designu. Jejich polykarbonátový zorník wrap-arond, s výhledem do všech stran, poskytuje neomezené vidění a prodloužená boční ochrana straniček optimální zakrytí v boční části.

Udržitelné zdroje

uvex přebírá zodpovědnost – výrobce vsadil na udržitelné zdroje

Náš svět se mění rychleji než kdy předtím, avšak i naše země má svoje hranice.

Detail tiskové zprávy

Udělení ceny za inovace – oceněná bezpečnostní obuv uvex motion carbon

Bezpečnostní obuv uvex motion carbon, část výrobního systému uvex carbon, byla 8. září 2010 vyznamenána Sdružením pěnových plastů a polyuretanů inovativní cenou Polyuretan 2010.

uvex daruje 5000 celoobličejových brýlí Japonsku

Osobní ochranné prostředky pro případ živelné katastrofy. Celý svět je stále ještě šokován a hluboce zasažen strašlivou přírodní katastrofou v Japonsku a s tím spojeným lidským neštěstím. Skupina uvex safety group, jež je zavázána svému motu ochrany lidí – protecting people, pomáhá jako globální poskytovatel systémových řešení ochranných prostředků od hlavy až po paty záchranným složkám v Japonsku darem 5000 kusů celoobličejových ochranných brýlí. Kromě toho nabízí Vám, svým zákazníkům, vhodný sortiment ochranných prostředků od hlavy až po paty v případě vzniklé katastrofy.

Detail tiskové zprávy

uvex pheos – bezpečnost v módním designu

Brýle uvex pheos jsou více než jen obyčejné ochranné brýle: Za atraktivním módním designem se skrývá inovativní technologie! Hlavní část brýlí představuje duosférický zorník, který neposkytuje pouze široký výhled, ale je také díky vysoce kvalitnímu polakování obzvláště odolný proti poškrábání na vnější straně a odolný proti zamlžení na straně vnitřní. Nové ochranné brýle uvex pheos poskytují bezpečnost, kterou lze vidět na vlastní oči.

UVEX SAFETY Textiles slaví svoji 10ti letou existenci

UVEX SAFETY Textiles GmbH, textilní výrobní centrum skupiny uvex safety group v Ellefeld-u, se stalo 1. srpna 2001, jako tehdejší spol. Axento GmbH, nezávislým podnikem uvnitř skupiny uvex.