Zvýšená ochranná funkce pro vyšší komfort nošení - uvex racer SP přesvědčí díky optimálnímu zakrytí a moderním sportovním designem

uvex racer SP jsou lehké, bezpečné a robustní ochranné brýle s velice sportovním designem. Jejich polykarbonátový zorník wrap-arond, s výhledem do všech stran, poskytuje neomezené vidění a prodloužená boční ochrana straniček optimální zakrytí v boční části.

Fürth, 12.10.2010 – Nejvyšší optická třída umožňuje pefektní, neomezené vidění a dovoluje tak uživateli pracovat bezpečněji při zachování vysokého ochranné účinku. Měkká, flexibilní opěrka nosníku zabraňuje otlakům v citlivé části nosu a tvoří základ pro příjemný komfort nošení a dobrý posaz brýlí.

uvex racer SP jsou velmi komfortní ochranné brýle určené pro nošení po celý den a jsou vhodné např. pro montážní nebo laboratorní práce. S dvěma různými barevnými variantami zorníku a variantami polakování uvex optidur 4C PLUS (dlouhodobě odolné proti zamlžení, odolné proti poškrábání, antistatické, se 100% ochranou proti UV záření) a uvex ultradura (odolné proti poškrábání) umožňují brýle uvex racer SP široké spektrum použití pro nejrůznější činnosti a jsou vhodné i práce venku. Pět různých barevných provedení straniček – mezi nimi módní barvy jako chladivě šedá, žlutá nebo olivová – podtrhují sportovní design ochranných brýlí a dělají z brýlí uvex racer SP jedny z nejmódnějších ochranných brýlí na trhu. Vysoká kvalita výrobku vede k delší době používání, a tím také k vyšší hospodárnosti.

Skupina UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 41 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu 2.100 zaměstnanců (rok 2010/2011) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu a ve volném čase.