Komfort s každým nadechnutím s ochrannými polomaskami uvex

16. 12. 2018

Řada pracovních prostředí vyžaduje ochranu dýchacích cest pracovníků. Kde nestačí centrální odsávání či filtrace vzduchu musí zaměstnanci používat respirátory a dýchací masky či polomasky.

Dýchací polomasky uvex nabízí inovativní ochranu dýchacích cest. Systém uvex i-gonomics je synonymem maximální funkčnosti a prvotřídního pohodlí: tento inovativní produktový systém je dokonale přizpůsoben lidské fyziognomii a vyznačuje se nízkou hmotností a optimálně řízenou teplotou. Patentovaný ventilek na ochranu dýchacích cest umožňuje snadné a přirozenější dýchání, a díky tomu je pro uživatele přijatelnější a poskytuje větší bezpečnost.

Nové respirátory uvex silv-Air premium v provedení FFP1, FFP2 a FFP3 se adaptují na obličej uživatele, a díky tomu přináší bezpečné přilnutí, spolehlivou ochranu a přetrvávající komfort i při nošení po dlouhou dobu a mohou být použity například jako ochrana proti pevným a tekutým aerosolům, prachu, mlze a kouři. Široký, bezešvý náhlavní pásek zajišťuje bezpečné usazení dýchací polomasky a měkký těsnící lem spolu s individuálně nastavitelnou nosní sponou garantují bezpečné a komfortní usazení. Navíc tyto ochranné polomasky splňují dodatečné požadavky na test dolomitickým vápencem a optimální prodyšnost.

Veškeré ochranné pracovní pomůcky značky uvex včetně pomůcek na ochranu dýchacích cest dodává na trh v České republice společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.