Ochranné brýle Uvex i-3 jsou Výrobkem roku 2012.

18. 4. 2012

Mezinárodní Asociace výrobců plastů ocenila bezpečnostní ochranné brýle UVEX i-3 plastovým výrobkem roku 2012 pro spotřebitele.

Odborná porota Sdružení výrobců plastů vybrala celkem 18 produktů ze všech oblastí každodenního života, které jsou díky kombinacím funkčnosti a designu vynikajícím příkladem kreativity a odbornosti při využití plastů.

Ochranné brýle UVEX i-3 byly vybrány v kategorii „outdoor“. Tyto ochranné brýle byly poprvé veřejnosti představeny v říjnu 2011 na veletrhu A+A v Düsseldorfu (největší světový veletrh bezpečnosti a ochrany zdraví).

Ochranné brýle UVEX i-3 se díky svým inovacím plně přizpůsobí každé tváři uživatele, a tak zajišťují dokonalou ochranu při vysokém komfortu nošení. Flexibilní postranní ramena umožňují nastavení sklonu dle potřeb uživatele. Integrovaná Softflex zóna zajišťuje, že boční ramena se automaticky přizpůsobí každé šířce hlavy. Tím je dosaženo optimálního krytí očí pro každého uživatele. Měkké konce u uší a zóna Softflex na spáncích zajišťuje bezpečné uchycení ve všech situacích bez jakýchkoliv tlaků i při dlouhodobém nošení.

Společnost UVEX vyvíjí, vyrábí a distribuuje produkty a služby v oblasti bezpečnosti a ochrany osob při práci, ve sportu a volnočasových aktivitách. Cílem všech aktivit a mottem této společnosti je „Ochrana lidí“.

Ochranné pracovní pomůcky od společnosti UVEX včetně oceněných brýlí UVEX i-3 v České republice nabízí a dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.