Ochranné pracovní přilby nové generace

10. 6. 2012

Nové ochranné pracovní přilby UVEX zajišťují maximální ochranu hlavy i vysoký komfort při jejich nošení.

Společnost UVEX využila své odborné znalosti v oblasti výzkumu a materiálové aplikace a vyvinula ochrannou pracovní přilbu atraktivního vzhledu poskytující maximální ochranu hlavy a pohodlí při jejím používání.

Skořepina ochranné přilby moderních tvarů je vyrobena z bioplastů, a tak je navíc snížena ekologická zátěž na přírodu. Vnitřek přilby je vyplněn čtyřmi vrstvami, tak aby byly veškeré nárazy maximálně tlumeny. Samozřejmostí je také systém dokonalé nastavení a tím je zajištěno, že přilba perfektně „sedí“ na každé hlavě. Komfort nošení i v letních měsících zajišťuje systém UVEX airwing, který díky maximálnímu využití ventilačních ploch zajišťuje dostatečné proudění vzduchu a tím optimální teplotu. Při chladnějším počasí lze samozřejmě ventilační otvory zakrýt. Za deště každý uživatel přilby ocení kanálek po obvodu přilby, který zamezuje stékání vody za krk.

Na přilbu lze připevnit chrániče sluchu či ochranný obličejový štít. Velké hladké plochy z čela přilby a ze stran jsou také ideálním místem pro umístění firemního loga.

Přestože je ochranná pracovní přilba velice pevná a má veškeré potřebné doplňky pro plně funkční používání, je velice lehká, a tak pracovníky, kteří ji používají delší dobu, nijak nezatěžuje.

Dodavatelem ochranný pracovních přileb UVEX a kompletního sortimentu ochranných pracovních pomůcek špičkové kvality v České republice je společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.