Ochranné pracovní rukavice

2. 2. 2012

Široký sortiment ochranných pracovních rukavic UVEX zajišťuje dokonalou ochranu rukou tam, kde hrozí mechanické nebo i chemické poškození rukou.

Kompletní sortiment ochranných pracovních rukavic UVEX utváří ucelenou nabídku pracovních rukavic textilních, kožených, zimních, protiprořezových, odolných proti různým chemikáliím i jednorázových rukavic.

Pro každou pracovní činnost a do každého prostředí musí být vybrán správný druh ochranných pracovních rukavic. Je proto vhodné, poradit se s odborníky a řídit se jejich doporučením.

Správná pracovní rukavice má nejen chránit ruce pracovníka, ale musí také zajistit komfort nošení a nesmí omezovat při práci. Je samozřejmé, že pracovní rukavice UVEX nedráždí kůži a jsou dermatologicky testovány. Žádné rukavice neobsahují zdraví nebezpečné látky a jsou bez urychlovačů, rozpouštědel a alergenů.

Vývojové středisko neustále pracuje na nových technologiích výroby a používaných materiálech, tak aby byly zajištěny co nejlepší vlastnosti pracovních rukavic.

Technologie 3D-Ergo zajišťuje dokonalý cit až do konečků prstů a umožňuje tak i velice jemnou práci v rukavicích.

Bamboo TwinFlex ® Technology kombinuje optimální mechanickou ochranu a odolnost proti oděru pomocí silných skleněných vláken a odolného polyamidu a vysoký komfort nošení, který zaručuje vnitřní vrstva vyrobená z bambusových vláken. Přírodní bambusová vlákna velmi dobře absorbují a odvádějí vlhkost a zajišťují tak vynikající klimatické podmínky.

Funkce regulace teploty je podporována nově vyvinutou SoftGrip vrstvou, která je vyrobena z vysoce funkčního eleastomeru (HPE).

Xtra Grip Technology byla vyvinuta pro práci s kapalinami a oleji. Unikátní vícevrstvá konstrukce a nitridová povrchová úprava zajišťuje efektivní přilnavost a tím bezpečný úchop i v mastném prostředí. Zároveň je zaručena vynikající odolnost, obratnost i komfort nošení.

Uvex climazone zajišťuje vyváženou teplotu a odvádění vlhkosti. Tím je zajištěn vysoký komfort nošení.

Pracovní rukavice UVEX zajišťují vysokou úroveň ochrany a maximální komfort nošení.

Dodavatelem kompletního sortimentu pracovních rukavic a ostatních ochranných pracovních pomůcek špičkové kvality v České republice je společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.