Veletrh A + A

17. 10. 2011

Ve dnech 18. – 21. 10. 2011 se v německém Düsseldorfu uskuteční největší světový odborný veletrh bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Více než 1500 vystavovatelů z celého světa se zúčastní tohoto největšího veletrhu zaměřeného na bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Součástí veletrhu je také 32. Mezinárodní kongres o bezpečnosti a ochraně zdraví. Určujícími tématy tohoto kongresu jsou prevence a inovace.

Návštěvníci veletrhu mají nejen možnost setkat se s vystavovateli a zúčastnit se uvedeného kongresu, ale naskýtá se jim také jedinečná příležitost k získání informací o inovativních produktech a nejnovějších vědeckých objevech a současném vývoji v oblasti ochrany zdraví při práci při speciálních doprodaných akcích a setkáních pořádaných v rámci veletrhu.

Mezi nejvýznamnější vystavovatele patří německá společnost UVEX ARBEITSSCHUTZ GmbH se svými dceřinými společnostmi z Evropy. Právě společnost UVEX na letošním veletrhu představí 50 novinek zejména z oblasti osobních ochranných prostředků. Ve dnech 18. – 19. 10. budou na stánku UVEXU návštěvníkům plně k dispozici zástupci české dceřiné společnosti UVEX Safety CZ.

Veletrhu se pravidelně účastní velké množství návštěvníků nejen z Německa, ale pravidelně stoupá zájem evropských i mimoevropských firem. Stále více firem si totiž uvědomuje, že dodržování bezpečnosti při práci brání průmyslovým haváriím, chrání zaměstnance i životní prostředí. Je také ověřeno, že ochrana zdraví při práci má velký vliv na výkon a produktivitu zaměstnanců.