Vyberte nejvhodnější ochranné pracovní rukavice pro každé pracoviště

23. 3. 2015

uvex Chemical Expert System je internetový online nástroj, který umožní vybrat vhodné ochranné rukavice pro individuální potřeby každého pracoviště s nebezpečnými chemickými látkami.

uvex Chemical Expert Systém (CES) nabízí rozsáhlou databázi pro výběr vhodných ochranných rukavic pro práci s nebezpečnými chemickými látkami. Každý uživatel si může vytvořit vlastní seznam nebezpečných chemických látek, nebo si nechat poradit od odborníků společnosti uvex. V online aplikaci je možné se několika kliknutími dostat k doporučeným ochranným protichemickým rukavicím, které vyhovují daným specifickým požadavkům. Systém umožňuje rychlé a snadné vytvoření přehledu ochranných rukavic, který lze následně použít jako podklad pro vytvoření technicko-bezpečnostního standardu v podniku. Po registraci systém pomůže sestavit přehled vhodných rukavic v několika krocích.

Mezi základní výhody uvex Chemical Expert Systemu patří rozsáhlá databáze s testovanými chemikáliemi, přehlednost a snadná orientace v systému a jednoduchý výběr. Systém navíc umožňuje vytvoření individuálního přehledu ochranných rukavic a možnost vytvoření osobního účtu s nadstandardními funkcemi a také vysoký stupeň přizpůsobení přehledů daným požadavkům.

Vysoce funkční pracovní rukavice s vysokou ochranou proti nebezpečným chemickým látkám využívající nejmodernější patentové technologie uvex v České republice dodává na trh společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou. V nabídce této společnosti je kompletní sortiment ochranných pracovních pomůcek značky uvex. Odborně proškolení pracovníci UVEX Safety CZ, k.s. navíc poradí s výběrem nejvhodnějších ochranných pracovních pomůcek pro dané pracoviště a představí možnosti individuálních úprav a provedení.

Ať se jedná o individuálně upravené vložky, úpravu obuvi nebo speciální bezpečnostní obuv – veškerá ortopedická řešení uvex jsou vždy nabízena v kombinaci s bezpečnostní obuví uvex a certifikována ve zkušebním institutu. Uživatelé ortopedických výrobků uvex mají právní jistotu, že používají certifikovanou bezpečnostní pracovní obuv jako kompletní produkt.

Dodavatelem individuální ortopedické pracovní obuvi v ČR je společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou. Tato společnost zajišťuje v České republice nejen kompletní servis spojený s dodávkou individuálně upravovaných řešení ochranných pracovních pomůcek, ale i veškerého sortimentu ochranných pracovních pomůcek značky uvex.