Nový obchodní ředitel pro odbyt ve skupině uvex safety

11.10.2016, Fürth - Martin Leusmann se stal od 1. září  2016 novým obchodním ředitelem pro odbyt ve skupině uvex safety a zastoupil tak svého předchůdce pana Petra Buschmann-a, který ke konci roku 2016 ukončí svoji činnost ve společnosti po více jak dvaceti letech a odejde do zaslouženého starobního důchodu. V rámci jedné z fází nového plánu bude Martin Leusmann nejprve zodpovědný za převzetí centrálního regionu, aby tak mohl během následujících dvou let plně převzít funkci celkového řízení prodeje skupiny uvex safety. Pan Buschmann mu bude díky svým dlouholetým zkušenostem oporou a pomocnou rukou při přebírání jeho nové funkce.

Martin Leusmann začal svoji kariéru různými manažerskými aktivitami ve společnosti skupiny Haniel a následně přešel k Rodenstock GmbH. Mezinárodní koncepce a realizace online systémů byly jeho hlavními úkoly; poté se vrátil zpět do skupiny Haniel jako dlouholetý manažer prodeje.

Rostoucí trh a obchodování online v centru pozornosti

Ve své nové roli bude klást Martin Leusmann zřetel na rozšíření národní a mezinárodní prodejní organizace uvnitř rostoucích trhů skupiny uvex safety group. "Dalším důležitým bodem jsou obchodní modely týkající se služeb zákazníkům online, které jim stále častěji poskytují na poli ochraných pracovních prostředků další výhody", řekl Stefan Brück, CEO skupiny uvex safety group. "Obchodní profesionál nepřináší do obchodů B2B pouze cenné zkušenosti, ale také ví, jak propojit postupy Multi-Channel-Management-u s aktuálními požadavky v mezinárodním obchodu."

Martin Leusmann hovoří o svých nových úkolech: "Mým cílem je smysluplné rozvíjení a propojování stále rychlejšího vývoje on-line veřejných zakázek pomocí cenných osobních kontaktů se zákazníky tak, aby splňovaly požadavky zákazníků na národní i mezinárodní úrovni. Ve spojení se silnou značkou uvex vidím výbornou příležitost, nabídnout zákazníkům inovativní on-line služby, které nám pomohou rozšířit naše obchodní vztahy s nimi."

Brück i nadále CEO, Wehner zůstává obchodním ředitelem

Stefan Brück bude i v budoucnu činným ve funkci CEO, právě tak jako Stefan Wehner (CFO) bude vést obchodní záležitosti; to znamená, že vůdčí trio budou od 1. 1. 2017 tvořit pánové Stefan Brück, Stefan Wehner a Martin Leusmann.

Skupina uvex spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 48 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu cca 2.300 zaměstnanců (fiskál. rok 2014/2015) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu i ve volném čase.