Brýle uvex i-3 se staly Produktem roku 2012

Inovace ochranných brýlí vyznamenána Asociací výrobců plastů

"Produkt roku 2012“ pro výrobky z um?lé hmoty: ochranné brýle uvex i-3

Již několik málo týdnů po své premiéře na veletrhu A+A 2011 v Düsseldorfu patří inovace ochranných brýlí uvex i-3 skupiny uvex safety group k vítězům soutěže spotřebního zboží z umělé hmoty „Produkt roku 2012“!

Porota vybrala jménem pro-K, sdružení Asociace průmyslu zpracování plastů, celkem 18 produktů ze všech oblastí běžného denního života, které představují na základě kombinace inovace, designu a funkčnosti vynikající příklady myšlenek a odborných znalostí plastů. V kategorii outdoor padla volba na ochranné brýle uvex i-3, které byly poprvé představeny teprve v říjnu 2011 na celosvětově největším veletrhu ochranných pracovních prostředků A+A v Düsseldorfu.

Brýle uvex i-3 představují novou dimenzi v ochraně zraku: inovativní ochranné brýle „Mady in Germany“ se optimálně přizpůsobí lidskému obličeji. Jejich flexibilní straničky s vícestupňovou inklinací lze individuálně nastavit – díky integrovaným měkkým částem Softflexzone se straničky automaticky přizpůsobí každé šířce hlavy a poskytují také vynikající komfort nošení pro různé velikosti hlavy a tvary obličejů. Vícestupňová inklinace straniček zaručuje optimální zakrytí oční oblasti. Extrémně měkká vložka nosníku zaručuje i při dlouhodobém nošení příjemný posaz bez otlaků, a zároveň zabraňuje nežádoucímu sklouznutí. Měkké konce straniček a měkká část Softflexzone v čelní oblasti zaručují bezpečný posaz brýlí v každé situaci.

Soutěž pro-K „Produkt roku“ probíhá již od 70tých let a pevně se etablovala v oblasti plastového spotřebního zboží. Vítězové roku 2012 byli prezentováni na speciální přehlídce veletrhu „Ambiente“, který se konal od 10. do 14. února ve Frankfurtu.

Skupina UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 41 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu 2.100 zaměstnanců (rok 2010/2011) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu a ve volném čase.