Aplikace uvex

Výběr správné ochrany sluchu – snadno a lehce

UVEX ARBEITSSCHUTZ GMBH opět prokazuje svoji schopnost neustálých inovací a nabízí tak aplikaci pro výběr ochrany sluchu. Jeden dotyk prstem a Smartphone změří hodnotu hluku v okolí. Je-li naměřena hodnota vyšší než 80 decibelů, je uživateli navržen výběr vhodných produktů ochrany sluchu uvex dle výše hladiny hluku. Vedle fotek produktů jsou uživateli sděleny detailní informace a objednací číslo různých produktů ochrany sluchu.

Aplikaci ochrany sluchu uvex si můžete stáhnout přímo v sekci Download na www.uvex-safety.de/app nebo ji naleznete v App Store pod hledaným výrazem „uvex“.

Skupina UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 41 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu 2.100 zaměstnanců (rok 2010/2011) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu a ve volném čase.