Hybridní polakování uvex

Perfektní vidění navzdory špíně a oleji

UVEX ARBEITSSCHUTZ GMBH, poskytovatel systémových řešení v technologiích polakování, představuje novou normu díky hybridnímu polakování uvex!

Brýle uvex jsou díky dále vyvinutým polakováním supravison NCH a optidur NCH obzvláště odolné proti špíně a olejům, a zároveň se velice snadno čistí. Vylepšeného efektu easy-to-clean bylo dosaženo díky nově vyvinutému postupu hybridního polakování. Olejnatá a vodnatá znečištění beze zbytku ztečou pryč ze zorníku. Cykly čištění brýlí jsou tím redukovány, je zaručeno bezpečné vidění a zvýšena životnost ochranných brýlí!

Zorníky s polakováním supravision NCH spojují výhody optidur NCH a optidur 4C PLUS. Vnitřní strana zorníku je odolná proti poškrábání a proti zamlžení, vnější strana extrémně odolná proti poškrábání a chemikáliím a díky použité nanotechnologii se snadno čistí. Polakování na nejvyšší úrovni.

Zorníky s polakováním optidur NCH jsou extrémně odolné proti poškrábání a chemikáliím. Díky použité nanotechnologii vykazuje zušlechtěný systém polakování zřetelné zvýšení nepřilnavých vlastností. Vodnatá a olejnatá znečištění lze tak velice snadno odstranit.

Skupina UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 41 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu 2.100 zaměstnanců (rok 2010/2011) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu a ve volném čase.