Řada ochranných brýlí v módním designu

uvex pheos • uvex pheos s • uvex pheos blue

Nové ochranné brýle uvex pheos poskytují ochranu, kterou je možné vid?t.

Brýle uvex pheos jsou více než jen obyčejné ochranné brýle: za atraktivním, moderním designem se skrývá inovativní technologie!Vedle standardních verzí brýlí uvex pheos byla modelová řada pheos ještě doplněna o modely uvex pheos s, užší provedení pro ušží a menší hlavy uživatelů, a uvex pheos blue, ekologické brýle na bázi přírodních surovin. Nejvíce funkční ochranné brýle v „zeleném designu“ jsou vytvořeny z materiálů, které byly získány z ekologických bioplastů na bázi rostlinných surovin. Zároveň však nedošlo ke snížení funkčnosti brýlí: uvex pheos blue jsou plnohodnotné ochranné brýle, které splňují všechny požadavky na bezpečnost a komfort nošení, a současně chrání naše životní prostředí.

Všechny modely řady uvex pheos se vyznačují stejnými vlastnosti. Základ tvoří duo-sférický zorník, který na jednu stranu poskytuje široké pole vidění, na druhou stranu tvoří optimální zakrytí nejen centrální a boční, ale také díky dodatečné ochraně “eye plus“ i částečné horní oblasti očí. Dokonale vypočtená optická osa zároveň zajišťuje vynikající výhled bez únavy očí. Díky polakování uvex supravision HC-AF jsou brýle uvex pheos extrémně odolné proti poškrábání na vnější a dlouhodobě odolné proti zamlžení na vnitřní straně zorníku. Samozřejmě poskytují brýle také 100% ochranu proti UV záření.

Módní design brýlí uvex pheos je zachován především dvoubarevným, vysoce funkčním konceptem straniček. Inovativní měkká/tvrdá technologie konců straniček zaručuje vysoký komfort nošení a komponenty proti sklouzávání zajišťují bezpečný posaz. Konce straniček mají v sobě navíc otvor pro připevnění šňůrky brýlí. Díky intergrovanému systému ventilace uvex climazone disponují straničky vynikající ventilací a udržují tak optimální klima očí. Nekovový systém uchycení straniček k zorníku je obzvláště funkční a použití nových materiálů umožňuje trvalý a rovnoměrný pohyb straniček.

Brýle uvex pheos jsou určeny především pro broušení, obrábění, frézování, jemné mechanické práce, do laboratoří, stejně tak jako pro práce venku. Vedle evropských norem DIN EN 166, 170 a 172 (protisluneční ochrana) splňují také standardy ANSI, Z87, CSA a AS/NZS 1337. Ochranné brýle jsou dostupné s pěti různými barevnými kombinacemi straniček a třemi různými barevnými filtry zorníku.

Skupina UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 41 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu 2.100 zaměstnanců (rok 2010/2011) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu a ve volném čase.