uvex RX gravity zero - bezrámečkové ochranné dioptrické brýle

Bezpečné vidění při nízké hmotnosti!

uvex RX gravity zero 7101 – bezpe?né vid?ní p?i nízké hmotnosti!

Bezrámečkové brýle jsou v soukromém životě velmi rozšířené a vyznačují se zejména svojí lehkostí a neomezeným výhledem. S ohledem na tyto požadavky vyvinul UVEX ARBEITSSCHUTZ GMBH novou kolekci brýlí uvex RX gravity zero.

Díky speciální konstrukci a použití vysoce kvalitních materiálů u straniček a zorníků se podařilo vytvořit bezrámečkové brýle, které bez omezení vyhovují požadavkům normy pro průmyslovou ochranu zraku.

Kolekce uvex RX gravity zero sestává ze čtyř různých modelů brýlí a vyznačují se neomezeným výhledem, nejvyšší mechanickou pevností a jedinečnou lehkostí. To zaručuje vysoký komfort nošení a oblibu u uživatelů při jejich nošení – nejdůležitější předpoklad pro účinnou ochranu při práci.

U bezrámečkových ochranných dioptrických brýlí uvex RX gravity zero je doporučován jako materiál zorníků Trivex. Materiál Trivex bývá používán obzvláště tam, kde je vyžadována vysoká odolnost zorníků proti prasknutí. Ve sportu a u brýlí pro děti se již Trivex mnohokráte osvědčil. uvex přenesl tento materiál s vynikajícími vlastnostmi do světa pracovní ochrany.

Skupina UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 41 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu 2.100 zaměstnanců (rok 2010/2011) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu a ve volném čase.