uvex se stal značkou ochranných rukavic!

Vstup nové značky na trh ochranných rukavic

Výrobní centrum ochranných rukavic PROFAS GmbH & Co. KG, jež je součástí skupiny uvex safety group, se etablovalo v segmentu oopp ochrany rukou jako kompetentní řešitel problémů a inovativní lídr. Pod speciální značkou uvex PROFAS jsou distribuovány vysoce kvalitní produkty nejen v Německu, ale také ve více než 25 zahraničních zemích. Tento rok bylo oslaveno 25leté jubileum s ohlédnutím na úspěšné uplynulé čtvrtstoletí. Od října 2011 jsou distribuovány ochranné rukavice od spol. Profas pod zastřešující značkou uvex.

„Tímto krokem bychom chtěli úspěšnou produktovou skupinu ochranných rukavic umístit jako základní kompetence skupiny uvex safety group a v budoucnu použít pro důslednější rozšíření značky uvex do povědomí trhu“, vysvětluje Franz Keller, obchodní ředitel spol. Profas a strategické obchodní jednotky ochranných rukavic, toto rozhodnutí a doplňuje: „Další obchodní vývoj produktové skupiny ochranných rukavic by měl být nyní dále podporován díky důslednému používání značky uvex.“

Celkový sortiment ochranných rukavic bude proto, stejně jako všechny ostatní produktové skupiny uvex safety group, po veletrhu A+A 2011 prezentován na trhu pod jednotnou značkou uvex. Ve výrobním centru v Lüneburg-u a u všech externích partnerů bude následovat od začátku října označení výrobků v novém designu. Přeměna bude probíhat průběžně a používání speciální značky uvex PROFAS po vyprodání těchto zásob zkončí. Interní specifikace výrobků zůstanou samozřejmě nezměněny, právě tak jako všechny externí atesty budou dále platné.

Společnost PROFAS GmbH & Co. KG jako speciální výrobní centrum ochranných rukavic zůstává přes tuto změnu nedotčen. Název firmy a organizace podniku je nezměněna. V budoucnu však bude na výstupu používán korporátní design uvex.

Skupina UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 41 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu 2.100 zaměstnanců (rok 2010/2011) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu a ve volném čase.