uvex i-works: být chráněn, a přitom dobře vypadat!

Spolehlivá ochrana, vynikající komfort a různorodá použití: uvex i-works kombinují komplexní funkce a důsledný výběr materiálu se sportovním vzhledem.

Naše oči nejsou jen centrálním smyslovým orgánem, ale jsou také stěžejní pro naši schopnost pracovat. Tudíž je jejich ochrana velice důležitá, zvláště v potencionálně nebezpečném prostředí.

Rozsáhlé ochranné funkce, vysoký komfort nošení a široké zorné pole: ochranné brýle uvex i-works jsou působivou kombinací dlouholetých technických zkušeností, znalostí aplikací napříč odvětvími a výkonem zajištěným nesčetnými funkčními testy a kontrolami kvality. V tomto směru byli výrobci uvex-u schopni přinést společně všechny výhody, které jsou očekávány od nejmodernějších ochranných brýlí ve funkčnosti a použitém materiálu.

Avšak jako klasicky všestranný produkt, jsou uvex i-works vhodné pro různé uživatele a nespočet pracovních prostředí. Tudíž chrání uživatele v pracovních odvětvích jako stavebnictví nebo ve výrobním procesu, ale také se na ně lze spolehnout ve zdravotním průmyslu, při laboratorních pracích, ve farmaceutickém nebo potravinářském průmyslu. Navíc ochrana UV 400 zajišťuje, že brýle absorbují škodlivé ultrafialové paprsky UV-A, B, a C do vlnové délky 400 nanometrů.

Zde představuje polakování uvex supravision excellence komplexní ochranné funkce a i při obtížných pracovních podmínkách nabízí vysokou odolnost proti poškrábání a chemickou odolnost. Vlastnosti antifog-u na vnitřní straně zorníků jsou trvalé i při opakovaném čistění: tudíž jsou tyto brýle vhodné pro použití po dlouhou dobu.

Uživatelský komfort je důležitý stejně tak jako použití ochranných brýlí na pracovišti. Při použití po dlouhou dobu je zvláště rozhodující to, že jsou brýle lehké a nezanechávají bolestivé otlaky na citlivých místech obličeje. Technologie duo component technology od uvex-u zajišťuje, že to tak zůstane po celý pracovní den.

Kdykoliv jsou brýle nošeny, poskytují svému uživateli obzvlášť vysokou úroveň komfortu díky použití jemných materiálů. Mimo jiné mají stabilní, protiskluzový tvar.

Další důležitá výhoda: ochranné brýle uvex i-works kombinují komplexní kvalitu se sportovním designem. Nakonec i zaměstnanci, kteří pracují v těžkých výrobních provozech, mohou přeci na pracovišti zároveň i dobře vypadat!

Skupina uvex spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 48 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu cca 2.300 zaměstnanců (fiskál. rok 2014/2015) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu i ve volném čase.