Ochranné brýle uvex pheos cx2 ukazují své prvotřídní vlastnosti

Jako světově známý a úspěšný poskytovatel ochranných prostředků špičkových sportovců dokazuje uvex každý den, jak je toto správné osobní vybavení důležité pro jejich úspěch. Jak při sportu, tak jsou i během běžného pracovního dne kladeny nové požadavky na člověka a jeho vybavení. Ten, kdo se na svoje vybavení může spolehnout a je dobře chráněn před možnými riziky, podává vysoký výkon a pracovní nasazení. A stává se pak v práci "vítězem".

S novými ochrannými brýlemi uvex pheos cx2 udává uvex nová měřítka pro profesionální straničkové brýle: široký panoramatický zorník je přímo spojen s měkkými komponenty, které spolehlivě chrání před vniknutím prachu a vody: ochranné brýle se perfektně přizpůsobí obličeji uživatele - 100% ochrana a vynikající komfort při nošení v každé situaci. K pokrokové funkčnosti brýlí uvex pheos cx2 přizpívá také inovativní technologie x-Twist Technology: díky pružným prvkům speciálně vytvarovaných straniček se brýle individuálně přizpůsobí každému tvaru hlavy uživatele a zajišťují bezpečné a pohodlné držení na hlavě - přesně tak, jak se bude hlava uživatele pohybovat.

Úspěšné ve všech disciplínách

Své prvotřídní vlastnosti dokázaly brýle uvex pheos cx2 při různých testech: při testu těsnosti průkazně nepropustí X-tended Eyeshield žádné kapky - jak dle normy při čelním postřiku nebo dle normy uvex při postřiku se shora nebo ze strany. Tak je zajištěna optimální ochrana také při pracích nad hlavou.

Také při měření vzdálenosti od čela mohou brýle uvex pheos cx2 zabodovat. Zde byly měřeny čtyři body jako vzdálenost brýlí od čela. Výsledek: ochranné straničkové brýle s nejvyšší ergonomií poskytující ve srovnání s již vysoce výkonnými ochrannými brýlemi uvex pheos a uvex pheos s ještě více ochrany a komfortu při nošení.

Skupina uvex spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 48 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu cca 2.300 zaměstnanců (fiskál. rok 2014/2015) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu i ve volném čase.