uvex sportsline – bezpečnostní obuv ve sportovním stylu

Nová řada bezpečnostní obuvi uvex sportsline přináší funkčnost, komfort a styl, nízkou hmotnost, tenký a flexibilní design. Je ideálním řešením pro použití v lehkém průmyslu jako jsou sklady, logistika, automobilový průmysl, údržba nebo montážní práce.

Vybavena nekovovou mezipodešví odolnou proti propíchnutí a bezpečnostní tužinkou; uvex sportsline chrání a při práci poskytuje vysokou úroveň flexibility. Oblast tužinky je chráněna proti opotřebení špicí z TPU, která pomáhá zvyšovat životnost produktu zvláštně při klečení. Bezpečnostní obuv uvex sportsline je vhodná také do ESD prostředí díky svodovému odporu pod 35 megaohmů a certifikovanou odolností proti sklouznutí SRC. Lehce členitá klenba zaručuje bezpečnost s každým krokem i při pohybu na žebříku, což ji činí vhodnou pro široké spektrum průmyslového odvětví.

Ultra prodyšný textilní svrchní materiál a podšívka ze síťoviny poskytují vynikající komfort nošení a vyvážené klima chodidla.

Dvousložková podešev z polyuretanu s vynikajícím tlumením otřesů v patní části společně s vyměnitelnou antistatickou komfortní klimatickou vložkou zajišťují dobrou kontrolu vlhkosti, což pomáhá chránit pohybový aparát a napomáhá dobré hygieně chodidla. S individuálně nastavitelným systémem šněrování obuv bezvadně sedí na noze.

Bezpečnostní obuv uvex sportsline je dostupná ve třech barevných variantách a EU velikostech 36 – 48. Splňuje požadavky EN 20345:2011 S 1 P SRC.

Skupina uvex spojuje 3 mezinárodně působící společnosti „pod jednu střechu“: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral. Skupina uvex group je zastoupena 48 dceřinými společnostmi z 22 zemí s většinovou produkcí v Německu. Dvě třetiny z celkového počtu cca 2.300 zaměstnanců (fiskál. rok 2014/2015) působí v Německu. uvex je celosvětovým partnerem mezinárodního vrcholového sportu jako dodavatel výbavy nesčetných špičkových atletů. Naše moto „protecting people“ je naším úkolem. Proto vyvíjíme, vyrábíme a zabýváme se produkty a službami pro bezpečnost a ochranu lidí při práci, sportu i ve volném čase.