uvex suXXeed – pracovní oděvy vhodné na každodenní nošení

Nová kolekce pracovních oděvů uvex suXXeed přináší opravdu vše: promyšlené funkce, sportovní design a zajímavé barevné kontrasty, neobvyklé kombinace materiálů a provedení střihu, který sedí jako ulitý. Ocení to stejně tak ženy jako muži. Stylové pracovní oděvy se vzhledem neformálního oblečení pro každodenní nošení. Ideální pro použití v průmyslu a řemeslné výrobě.

Pracovní oděvy uvex suXXeed hravě zvládá jakékoliv nasazení a jakýkoliv druh pohybu. Materiály regulující vlhkost, 4směrové strečové prvky a střih bund, který zajišťuje, že bunda zůstane na svém místě, i když uživatel zvedne ruce. TO je optimální střih – o to jde. Pánské kalhoty jsou nyní dostupné buď jako slim, nebo regular fit, novinka v oblasti OOP. Samostatné dámské střihy kalhot, triček a bund – střihové zhotovení a funkčnosti představují neoddělitelnou součástí receptu na úspěch i v těchto případech. Optimální střih bez kompromisů. Vhodné pro trávení volného času.

Tak to vidí mezinárodní a nezávislá odborná porota ceny Plus X Award. V největší soutěži udělující ocenění za inovace v oblasti technologií, sportu a životního stylu získala společnost uvex titul „značka roku 2017“ v kategorii „pracovních oděvů“. V kategorii sportovních oděvů Cargohose bunda regular fit a Realworker kolekce uvex suXXeed oceněná za vysokou kvalitu, design, funkčnost a ergonomii.

Skupina uvex

Skupina uvex sdružuje pod jednou střechou tři mezinárodně činné společnosti: die uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral group (Filtral a Primetta). Skupina uvex je zastoupena 48 pobočkami ve 22 zemích, přičemž hlavní část výroby zůstává v Německu. Dvě třetiny z přibližně 2 600 zaměstnanců (stav: fiskální rok 2016/17) je zaměstnáno v Německu. uvex je partnerem mezinárodního elitního sportu a vybavuje nesčetné množství vrcholových sportovců na celém světě. Hlavní motto „protecting people“ je naším posláním a závazkem. Za tímto účelem společnost uvex vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky a servisní služby pro bezpečnost a ochranu lidí v profesionální, sportovní i volnočasové oblasti.

Máte otázky? Kontakt na tisk:

Zákaznický servis