Bezpečnostní sandály uvex 2 xenova®

Bezpečnostní obuv uvex 2 xenova® maximálně splňuje požadavky náročných uživatelů. Obuv uvex 2 xenova® poskytuje maximální ochranu, je pohodlná a v moderním designu.

Kompletně nekovová bezpečnostní obuv uvex 2 xenova® je velmi pohodlná. Zdokonalený tvar, nízká hmotnost, jakož i optimální tlumení, prodyšnost a polstrování významně zvyšují komfort nošení. Díky svítivě modré, červené nebo zelené podešvi se uvex 2 xenova® navíc stává každodenním módním doplňkem.

Osvědčené bezpečnostní vlastnosti jako nekovová mezipodešev odolná proti propíchnutí a plastová tužinka završují celkový komplet bezpečnostní obuvi.

Lehké a moderní bezpečnostní sandály S1 resp. S1 P uvex 2 xenova® jsou vhodné i pro osoby s alergií na chrom, protože jsou zhotoveny ze syntetických materiálů. Všechny materiály podešve jsou bez silikonu, změkčovadel a jiných látek oslabujících adhezi nátěrových hmot. Ergonomicky tvarovaná podešev z dvouvrstvého polyuretanu maximálně chrání proti uklouznutí. Bezpečnost uživatelů zvyšují reflexní prvky pro lepší viditelnost.

Díky kombinaci ochrany, stylu a komfortu je řada bezpečnostní obuvi uvex 2 xenova® oblíbenou univerzální obuví pro práce v interiéru i exteriéru, například ve strojírenství, stavebnictví, kovovýrobě nebo při řemeslnických pracích.

Veškerou pracovní a bezpečnostní obuv značky uvex i ostatní osobní ochranné pracovní prostředky této značky na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.