Bezpečnostní obuv uvex 2 construction

Kotníkové šněrovací boty uvex 2 construction jsou vysoce odolné proti mechanickému poškození i proti extrémním povětrnostním podmínkám. Tato lehká, moderní a robustní obuv byla vyvinuta zejména pro pracovníky ze stavebního a zpracovatelského průmyslu.

Modely uvex 2 construction nabízejí díky své inteligentní konstrukci a inovativním technologiím spolehlivou ochranu, stabilitu a výjimečné pohodlí. Mimořádného komfortu nošení je dosaženo díky nově vyvinutému kopytu a volbě klimaticky optimalizovaných prodyšných materiálů. Téměř bezešvá konstrukce svršku z kůže zamezuje otlakům a je odolná vůči vodě díky technologii uvex waterstop. Vyměnitelná antistatická vložka dokonale odvádí vlhkost a je doplněna tlumením v oblasti paty a přední části chodidla. Proti průniku prachu přes šněrování chrání měkce polstrovaný jazyk.

Obuv uvex 2 construction má podešev bez silikonu, změkčovadel a jiných látek poškozujících laky. Samozřejmostí je ocelová mezipodešev odolná proti propíchnutí.

Maximálních ochranných vlastností je dosaženo díky anatomicky tvarovanému pěnovému prvku v patě z polyuretanu pro stabilitu a ochranu před podvrtnutím. 100% nekovová ochranná tužinka uvex xenova® – kompaktní, anatomicky tvarovaná, s dobrou boční stabilitou a tepelně nevodivá, pro větší volnost prstů a optimálně padnoucí tvar.

Bezpečnostní obuv uvex 2 construction je vyráběna bez škodlivých látek a částečně i z recyklovaných materiálů, tak aby bylo dosaženo maximální udržitelnosti.

Veškerou ochrannou a bezpečnostní obuv značky uvex i ostatní osobní ochranné pracovní prostředky této značky na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.