Bezpečnostní reflexní vesty s vlastním světlem

Reflexní vesty uvex protection active flash kombinují reflexní materiál a vlastní svítící prvky zvyšující efektivitu této bezpečnostní pomůcky.

Produkt "uvex protection active flash" je navržen s ohledem na bezpečnost a viditelnost při práci venku za špatných světelných podmínek, jako je tma, mlha nebo déšť. Hlavní vlastností této kolekce je použití jasných reflexních pásků a inovativního systému vedení světla vyvinutého společně s firmou OSRAM®, který umožňuje svítit vestám vlastním světlem.

Tato ochranná pomůcka poskytuje aktivní výstražnou ochranu, což je klíčové při práci ve špatných světelných podmínkách.

Vesta je vybavena spínačem pro snadnou manipulaci s možností nastavení třech módů svícení. Rychlé zavírání a jednoduchá obsluha zvyšují uživatelský komfort. Dlouhá životnost zaručuje dlouhodobé využití.

Celkově lze říci, že uvex protection active flash nabízí efektivní ochranu a zvýšenou viditelnost, což zlepšuje bezpečnost pracovníků pracujících venku za špatných světelných podmínek. Jedná se o nepostradatelnou pomůcku zejména pro pracovníky při výstavbě silnic, logistice a ve stavebním inženýrství. Vesty active flash jsou ideálním řešením pro všechny pracovníky pohybující se v prostorech se sníženou viditelností, kde hrozí nebezpečí střetu s dopravními a manipulačními prostředky. Produkty uvex protection active flash mohou díky nízké hmotnosti a neomezujícím vlastnostem využívat i běžci či cyklisté.

Bezpečnostní pomůcky uvex protection active flash na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.