15.10.2022 - Nové brýle chránící před různými pracovními rizikyy

Nové inovativní ochranné pracovní brýle uvex i-guard dokonale chrání před téměř všemi riziky v...

.....více

Nové brýle chránící před různými pracovními riziky

15.10.2022

Nové inovativní ochranné pracovní brýle uvex i-guard dokonale chrání před téměř všemi riziky v pracovní oblasti způsobenými kapalinami, prachem i odlétajícími částicemi.

Brýle uvex i-guard patří do nové řady brýlí uvex i-range. Jedná se o inovativní řadu ochranných brýlí 3 v 1.

Díky svému vysoce flexibilnímu rámečku nabízí nejlepší ochranu a individuálně se přizpůsobí široké škále tvarů obličeje. Ergonomicky tvarované brýle spolehlivě chrání před kapalinami a částicemi v souladu s označením 3 a 4 podle normy EN 166. Brýle uvex i-guard jsou vybaveny technologií povrstvení uvex supravision a nabízejí ochranu UV400. Brýle uvex i-guard tak splňují všechny profesionální požadavky a jsou kvalitní ochranou při každodenní práci.

Robustní polykarbonátové zorníky jsou velké, ploché a neomezují zorné pole. Jsou opatřeny osvědčenou technologií povrstvení uvex supravision. Zorník s touto úpravou se nezamlžuje a je odolný vůči poškrábání.

Maximální pohodlí při nošení zajišťuje měkké, flexibilní vypodložení obličeje, které se přizpůsobí uživateli. Vícestupňové nastavení inklinace stranic umožňuje vysokou míru přizpůsobení brýlí, aby bylo zajištěno, že dobře padnou všem tvarům hlavy a obličeje. Ergonomicky tvarované stranice zajišťují bezpečné usazení bez otlaků.

Brýle uvex i-guard a kompletní sortiment ochranných pracovních pomůcek značky uvex na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s z Rychnova nad Kněžnou.