Ochrana zraku pro svářeče

25.3.2022

Značka uvex nabízí zcela novou generaci ochranných brýlí pro svářeče. V široké nabídce jsou brýle různých stupňů ochrany i různých tvarů.

Zorníky ochranných brýlí uvex pro svářeče jsou tónovány do šeda. Inovativní technologie spolehlivě chrání před UV a infračerveným zářením a umožňuje perfektní vnímání barev podle protislunečních filtrů uvex. Speciální vrstva infradur plus zabraňuje díky takzvanému efektu antifog zamlžování vnitřní strany zorníků a vrstva s extrémní odolnosti proti poškrábání na vnější straně zorníku minimalizuje ulpívání jisker při sváření. Tak jako veškeré produkty značky uvex i brýle pro svářeče dokonale padnou a poskytují maximální pohodlí při jejich užívání. Je pochopitelné, že pouze ochrana zraku, která pohodlně sedí a neomezuje při práci, bude trvale používána a zrak pracovníka tak bude maximálně chráněn.

V nabídce značky uvex jsou ochranné svářečské brýle s různými stupni ochrany od hodnoty 1,7 až po stupeň ochrany 6. Je nutné také upozornit, že tyto svářečské brýle nelze používat při sváření elektrickým obloukem a neposkytují ani dostatečnou ochranu před laserovými paprsky.

Jaké svářečské brýle jsou nejvhodnější pro konkrétní pracoviště poradí odborně proškolení pracovníci společnosti UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou. Tato společnost je přímým dovozcem a distributorem ochranných pracovních pomůcek značky uvex na český trh.