Ochranná přilba pro horolezce, cyklisty i pro průmysl

13.6.2022

Ochranná přilba uvex perfexxion splňuje současně stejné ochranné normy jako průmyslové, horolezecké a cyklistické přilby – a díky optimální klimatizaci a komfortnímu usazení se obzvlášť příjemně nosí.

Tak jako ostatní produkty značky uvex, tak i přilba uvex perfexxion maximálně chrání a pro uživatele je opravdu pohodlná. Vysoký komfort při nošení zajišťuje dokonalé usazení na hlavě díky plynulé regulaci šířky a výšky. Nepříjemnému přehřívání pod přilbou v letních měsících zabraňují variabilní ventilační otvory, které zajišťují optimální cirkulaci vzduchu. Integrovaná vnitřní meshová síťka a polstrovaný vnitřek poskytují ještě více komfortu.

Přilba uvex perfexxion splňuje normu ED 12492. Jedná se o klasifikaci pro horolezecké přilby, které musí tlumit i nárazy z boku a musí držet na hlavě i v případě pádu. Uvedená přilba samozřejmě splňuje i normu EN 397, která stanovuje ochranu proti padajícím předmětům a popisuje požadavky na tlumení nárazu, odolnost proti průrazu a další vlastnosti.

Ochrannou přilbu uvex perfexxion lze používat na velkých staveništích, v rozlehlých průmyslových areálech, při výškových pracích i při užívání podnikových jízdních kol.

Ochranné přilby uvex perfexxion i ostatní osobní ochranné pracovní prostředky na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.