Rukavice u-chem 3500

Rukavice uvex u-chem 3500 jsou ideální pro manipulaci s mnoha různými chemikáliemi. Díky celoplošné povrchové úpravě chloroprenem a NBR vzniká vysoká odolnost a bezpečnost úchopu.

Rukavice u-chem 3500 jsou velice flexibilní rukavice s manžetou, které umožňující bezpečný úchop i v mokrém a olejnatém prostředí. Vyznačují se vynikající odolností vůči acetonu, čisticím prostředkům, lepidlům i rozpouštědlům. Bezešvá bavlněná podšívka zajišťuje velmi vysoké pohodlí při nošení.

Rukavice u-chem 3500 jsou ideální ochranou při manipulaci s výrobky v galvanizovnách a zajišťují bezpečný úchop teplých a vlhkých obrobků. Bezpečně chrání při manipulaci s univerzálními ředidly, lepidly, rozpouštědly, při práci v lakovnách i při likvidaci odpadů.

Společnost uvex si je vědoma, že pouze dokonale padnoucí osobní ochranné pracovní prostředky neomezují zaměstnance při práci. Proto rukavice u-chem 3500 vyrábí v široké škále velikostí a  umožňuje tak výběr vhodných rukavic pro každého pracovníka.

Kompletní sortiment OOPP značky uvex včetně rukavic u-chem 3500 dodává na český trh společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.