Ochranné brýle uvex pheos cx2 vykazují prvotřídní výkon

Jako celosvětově úspěšný dodavatel pro vrcholové sportovce dokazuje společnost uvex každý den, jak je pro úspěch důležité správné vybavení. Stejně jako u sportu klade každodenní práce lidem a vybavení stále nové výzvy. Nejlepší výkony dosahuje i v tomto případě ten, kdo se může spolehnout na svoje vybavení a kdo je dokonale chráněn. Takoví lidé se označují jako „Winner at work“.

S uvex pheos cx2 nasazuje společnost uvex nová měřítka pro profesionální brýle se stranicemi: X-tended Eyeshield se skládá z měkkých komponentů přímo spojených s panoramatickým zorníkem, který spolehlivě zabraňuje prachu a vodě: Ochranné brýle se dokonale přizpůsobí obličeji uživatele – pro 100% ochranu a vynikající pohodlí při nošení v každé situaci. K inovativní funkčnosti uvex pheos cx2 přispívá rozhodujícím způsobem také inovativní technologie x-Twist: Lehká pružina speciálně tvarovaného oblouku brýlí se ergonomicky přizpůsobí individuálnímu tvaru hlavy a zajišťuje tak bezpečné držení a příjemné nošení – bez ohledu na to, jak se pohybuje hlava.

Úspěšné ve všech disciplínách

Své prvotřídní vlastnosti prokázaly produkty uvex pheos cx2 také v různých testech: Při zkouškách těsnosti pomocí detekčního roztoku nepropustily X-tended Eyeshield ani kapku – ať při čelním postřiku podle normy nebo nad oblastí očí či ze strany podle standardů společnosti uvex. Tím je zajištěna optimální ochrana i při práci nad hlavou.

uvex pheos cx2 také zaznamenal body při měření vzdálenosti od čela. Vzdálenost mezi brýlemi a čelem se určuje čtyřmi body měření. Výsledek: Vysoce ergonomické brýle se stranicemi poskytují ve srovnání s již tak velmi výkonnými ochrannými brýlemi uvex pheos a uvex pheos ještě větší ochranu a pohodlí při nošení.

Skupina uvex sdružuje pod jednou střechou tři mezinárodně činné společnosti: die uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral group (Filtral a Primetta). Skupina uvex je zastoupena 48 pobočkami ve 22 zemích, přičemž hlavní část výroby zůstává v Německu. Dvě třetiny z přibližně 2 600 zaměstnanců (stav: fiskální rok 2016/17) je zaměstnáno v Německu. uvex je partnerem mezinárodního elitního sportu a vybavuje nesčetné množství vrcholových sportovců na celém světě. Hlavní motto „protecting people“ je naším posláním a závazkem. Za tímto účelem společnost uvex vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky a servisní služby pro bezpečnost a ochranu lidí v profesionální, sportovní i volnočasové oblasti.

Máte otázky? Kontakt na tisk:

Zákaznický servis