Společnost uvex zahajuje strategické partnerství se společností HexArmor®

28. října 2016, Fürth – uvex safety group dnes oznámila získání podílu v americké společnosti HexArmor®. Tato strategická investice znamená pro uvex safety group opětovný vstup na západní polokouli a návrat na americký trh.

V roce 1993 prodal uvex Winter Holding, mateřská společnost uvex safety group, svůj americký obchod spolu s právy na značku uvex v Severní a Jižní Americe. „V této souvislosti jsme velmi rádi, že můžeme po 20 letech opět působit na největším trhu prostředků pracovní ochrany na světě“, říká Michael Winter, jednatel a společník skupiny uvex group. „Strategické partnerství s HexArmor® poskytuje ideální platformu k tomu, abychom mohli nabízet naše inovace také zákazníkům na západní polokouli,“ dodává Stefan Brück, generální ředitel uvex safety group. HexArmor® je v Severní Americe osvědčeným partnerem v oblasti prostředků průmyslové pracovní ochrany. „Značka HexArmor® představuje inovaci a výkon v oblasti ochrany rukou a nabízí společnosti uvex safety group vynikající výchozí základnu pro celou Ameriku“, tolik Stefan Brück. „Kromě se za posledních deset let vyznačuje mimořádně působivou měrou růstu.“

Steve VanErmen, prezident a generální ředitel společnosti HexArmor®, sdílí nadšení z partnerství: „Společnost uvex safety group je známá po celém světě pro svoji vedoucí úlohu na trhu a svými inovacemi v oblasti prostředků pracovní ochrany.“ „Zákazníci HexArmor® nás už řadu let žádají o řešení ochrany rukou, která přesahují naše klíčové technologie odolnosti proti proříznutí, propíchnutí a odolnosti proti nárazům“, uvádí VanErmen. „Partnerstvím s uvex safety group se rozšiřuje odbornost HexArmor®, takže nyní můžeme nabídnout našim zákazníkům širokou paletu nových bezpečnostních řešení a inovací. Navíc toto partnerství otevírá také nové možnosti pro naše zaměstnance a umožňuje nám pokračovat i nadále v urychlení našeho růstu.“

Brück a VanErmen se shodují, že pro synergie existuje mnoho zajímavých možností. „Naše mise zní: protecting people,“ říká Stefan Brück. „Máme 90letou historii, během nichž jsme si díky inovacím vybudovali vedoucí roli na trhu. Naším cílem je, dostat se ve všem, co děláme, na stupeň vítězů, a v tom naše spolupráce s HexArmor® není výjimkou. Na severoamerickém trhu očekáváme veliký úspěch.“

Zákazníci mohou v příštích měsících počítat s mnoha novými nabídkami výrobků jak od uvex safety group, tak od HexArmor®. Špičkové výrobky společnosti uvex safety group, ke kterým patří prostředky na ochranu očí, hlavy a rukou, se prodávají v rámci fázového plánu na americkém trhu pod značkou HexArmor®, zatímco společnost uvex safety group nabízí nejmodernější výrobky na ochranu rukou, paží a těla od společnosti HexArmor® v rámci některých trhů na východní polokouli.

Michael Winter (vpravo), Výkonný Partner uvex group a Stefan Brück (vlevo), Generální ředitel uvex safety group, s potěšením oznamují akvizici významného podílu v HexArmor®.

Skupina uvex sdružuje pod jednou střechou tři mezinárodně činné společnosti: die uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral group (Filtral a Primetta). Skupina uvex je zastoupena 48 pobočkami ve 22 zemích, přičemž hlavní část výroby zůstává v Německu. Dvě třetiny z přibližně 2 600 zaměstnanců (stav: fiskální rok 2016/17) je zaměstnáno v Německu. uvex je partnerem mezinárodního elitního sportu a vybavuje nesčetné množství vrcholových sportovců na celém světě. Hlavní motto „protecting people“ je naším posláním a závazkem. Za tímto účelem společnost uvex vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky a servisní služby pro bezpečnost a ochranu lidí v profesionální, sportovní i volnočasové oblasti.

Informace o společnosti HexArmor®

Společnost Performance Fabrics, Inc. (HexArmor®) založená v roce 2004 sídlí v Grand Rapids, ve státě Michigan, USA. Společnost HexArmor® založená Stevem VanErmenem a Brentem Lohrmannem definovala trh pro vysoce výkonné řezání, vpichování a rezistenci vůči propichování a je lídrem na trhu ochrany rukou. Společnost HexArmor® zaměstnává více než 150 lidí, kteří každý den tvrdě pracují na řešení problémů ochrany rukou pro vedoucí společnosti v petrochemickém průmyslu, stavebnictví, energetice, dřevařském průmyslu, zpracování buničiny a papíru, dopravy a dalších průmyslových segmentech.

Podmínky obchodu nebyly zveřejněny.

Máte otázky? Kontakt na tisk:

Zákaznický servis

Download (.zip)