Ochranné rukavice uvex phynomic foam
Číslo výrobku: 60050
- přirozený hmatový vjem
- certifikováno podle normy EN 388 (3 1 3 1)
- bezpečné pro potraviny
- extrémně šetrné k pokožce a bez škodlivých látek
uvex phynomic foam – dokonalost ve třech dimenzích
Série uvex phynomic s velkým počtem nejrůznějších modelů je optimálně vhodná pro všechny činnosti, při kterých je vyžadován jemný cit. Tyto ochranné rukavice sedí jako „druhá kůže“ a jsou obzvláště lehké a pružné – aniž by se ruce hned zpotily. Rukavice uvex phynomic foam mají vynikající přilnavost v suchých oblastech použití.
Všeobecné vlastnosti
- velmi citlivé ochranné rukavice pro mechanické přesné práce
- dlaň a konečky prstů s pěnovým povrstvením z polymerů na bázi vody
- Barva: bílá, šedá
- dostupné ve velikostech: 5 až 12
Ochranné vlastnosti
- certifikováno podle normy EN 388 (3 1 3 1)
- velmi dobrá mechanická odolnost proti oděru díky vlhkost odpuzujícímu pěnovému povrstvení z polymerů na bázi vody
- velmi dobrá bezpečnost úchopu v suchých a lehce vlhkých oblastech
Komfortní vlastnosti
- vysoká prodyšnost díky pěnovému povrstvení z polymerů na bázi vody
- vynikající hmatová citlivost a citlivost při doteku špičkami prstů při montáži dílů
- perfektní přizpůsobení tvaru díky technologii 3D Ergo
- velmi dobrá kompatibilita s pokožkou dermatologicky potvrzena (uvex pure Standard)
- bez obsahu škodlivých látek podle normy OEKO-TEX® Standard 100
- velmi dobrá kompatibilita s pokožkou dermatologicky potvrzená institutem proDERM pro aplikovaný dermatologický výzkum (studie proDerm: 11.0356-02, 11.0482-11)
Oblasti použití
mechanická ochrana pro přesné práce v oblasti:
- jemná montáž
- přesné práce
- kontrolní práce
- třídicí práce
- zpracování potravin
- balicích prací
Obsah ke stažení
Datový list výrobku
Technické údaje pro: Ochranné rukavice uvex phynomic foam
Vlastnost | Hodnota |
---|---|
Ochrana proti virům | OEKO-TEX® Standard 100, Vhodné k použití v potravinářství, proDerm, Made in Germany |
Typ výrobku | mechanická ochrana |
Skupina výrobků | uvex phynomic |
Provedení | S pletenou manžetou |
Povrchová úprava | Pěna Aqua-Polymer |
Část s povrchovou úpravou | Konečky prstů, Dlaňová část |
Norm | EN 388:2016 |
Normy | EN 388:2016 (3 1 2 1 X) |
Vhodné k použití v potravinářství | ano |
Vhodnost k použití v potravinářství | Vodnaté (pH >4,5), Kyselé (pH <4,5), Alkoholické, Suché (nemastné) , Mastné (R5 = keksy, pečivo) |
Materiál | Elastan, Polyamid |
Barva | Šedá, Bílá |
Velikost | 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 |
Conditions of the workplace | Vlhké / mírně mastné |
Použití | Jemné montáže, Kontrolní práce, Zpracování potravin, Třídicí práce, Balicí práce, Přesnost |
Technologie | uvex 3D-Ergo |
Certifikáty | Vhodné k použití v potravinářství, made in Germany, OEKO-TEX® Standard 100 , proDERM, uvex pure standard |
Aqueous pH > 4.5 | Acidic pH < 4.5 | Alcoholic | Fatty | Dry (non-fatty) | |
---|---|---|---|---|---|
Examples | Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans | Vinegar, yeast, milk, yoghurt | Wine, spirits, liqueurs | Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) | Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses |
uvex profi ergo | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex contact ergo | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex phynomic C3 | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex pynomic C5 | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex rubiflex (orange) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex rubiflex S (blue/green) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex profastrong NF 33 |
YES |
YES | YES | YES (R2 to R5) | YES |
uvex u-fit | YES | YES | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex phynomic foam | YES | YES | YES | YES (R5) | YES |
uvex phynomic lite (w) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex unilite thermo | YES | YES | YES | NO | YES |
uvex u-fit strong N2000 | YES | NO | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex u-fit lite | YES | NO | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex u-chem 3300 | YES | YES | YES | YES (R2 to R5) | YES |
Further information, including test principles, is available on request.