Ochranné rukavice odolné proti chemikáliím uvex u-fit strong N2000

Číslo výrobku: 60962

  • zesílené jednorázové ochranné rukavice
  • certifikováno podle normy EN ISO 374-1:2016 / typ A (J K L O P S T)
  • dobrá odolnost vůči chemikáliím a bezpečné pro potraviny

uvex u-fit – mnohostranná jednorázová ochrana

Jednorázové ochranné rukavice uvex u-fit přesvědčí především svojí vynikající mechanickou odolností. Je flexibilní a robustní, dobře chrání proti postříkáním chemikáliemi – a proto je ideální pro čisticí práce, v laboratoři nebo v potravinářském průmyslu.

Všeobecné vlastnosti

  • zpevněné jednorázové rukavice z nitrilového kaučuku (0,20 mm)
  • Barva: modrá
  • dostupné ve velikostech: S až XXL

Ochranné vlastnosti

  • certifikováno podle normy EN ISO 374-1:2016 / typ A (J K L O P S T)
  • Ochrana proti stříkancům při manipulaci s mnoha chemikáliemi
  • dobrá bezpečnost úchopu
  • velmi dobrá mechanická pevnost

Komfortní vlastnosti

  • velký stupeň citlivosti
  • bez obsahu silikonu podle testu otisků

Oblasti použití

  • laboratoři
  • chemický průmysl
  • jemná montáž
  • Lakovací práce
  • čisticí práce
  • potravinářský průmysl

 

Obsah ke stažení

Datový list výrobku

Technické údaje pro: Ochranné rukavice odolné proti chemikáliím uvex u-fit strong N2000

Vlastnost Hodnota
Besonderheiten Lebensmitteltauglich, Schutz vor Viren
Typ výrobku Ochrana proti chemikáliím
Skupina výrobků uvex u-fit
Provedení přibl. 28 cm, Zdrsněný konec prstu
Povrchová úprava Nitrilový kaučuk (NBR)
Část s povrchovou úpravou Celá rukavice
Norm EN 374-1:2016
Normy EN ISO 374-1:2016 / typ A (J K L O P S T)
Vhodné k použití v potravinářství ano
Vhodnost k použití v potravinářství Vodnaté (pH >4,5), Alkoholické, Suché (nemastné) , Mastné (R3 = ryby, sýr), Mastné (R4 = maso, drůbež), Mastné (R5 = keksy, pečivo)
Barva Modrá
Velikost S, M, L, XL, 2XL
Použití Jemné montáže, Lakovací práce, Zpracování potravin, Čisticí práce, Přesnost
Conditions of the workplace handling chemicals
Certifikáty Vhodné k použití v potravinářství
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Sdílet Tisk
uvex
SAFETY