uvex i-gonomics: uvex synexo Z200 – dokonalá synergie pohodlí a ochrany

Nové ochranné rukavice uvex synexo Z200 kombinují výhody bezešvých ochranných rukavic se speciálními ochrannými zónami. Ať už se jedná o jemné přesné práce nebo o činnosti, při kterých se správně přibalují: uvex synexo Z200 chrání zcela cíleně tam, kde je to důležité, a nastavují nové standardy u funkčnosti a pohodlí při nošení. Proto je také součástí systému výrobků uvex i-gonomics, který zajišťuje měřitelně větší pohodlí při nošení u výrobků OOP.

Zvýšená ochrana v rozhodujících oblastech
Inovativní ochranné rukavice uvex synexo Z200 nabízejí spolehlivou bezpečnost. Statistiky německého zákonného úrazového pojištění (DGUV) ukazují, že zejména palec a ukazováček bývá postižen poraněním pořezáním a odřeninami. U robustních montážních rukavic uvex synexo Z200 jsou tyto oblasti a dlaně ruky navíc speciálně vyztuženy. Bílá ochranná zóna HPPE, která pokračuje pod povrchovou úpravou Xtra-Grip-Aqua-Polymer, účinně zvyšuje odolnost proti roztržení a proti proříznutí (třída ochrany B), aniž by bylo omezeno pohodlí při nošení. Její vysoká prodyšnost díky povrchové úpravě Xtra-Grip-Aqua-Polymer s otevřenými póry zajišťuje kdykoliv velmi příjemný komfort nošení a vysokou přilnavost (dobrý cit při doteku) na vlhkých a mastných místech. uvex synexo Z200, certifikované podle normy EN 388 (4X31B) a oceněné cenou Öko-Tex Standard 100, jsou vhodné zejména pro přesné práce, montáž, údržbu, servis a řemesla, a dodávají se ve velikostech 6 až 12. Vyrábějí se v Německu.

uvex i-gonomics – inovativní ochrana rukou. Měřitelné větší pohodlí při nošení.
uvex i-gonomics představuje nejvyšší funkčnost s prvotřídním pohodlím při nošení: Inovativní systém výrobků je dokonale přizpůsoben lidské fyziognomii a vyznačuje se extrémní trvanlivostí, nízkou hmotností a optimální klimatizací. Zvýšená akceptace ochranných rukavic – jasné plus pro bezpečnost.

Další ochranné rukavice uvex synexo
Ať vyztužené ohyby palců, tlumící prvky v oblasti dlaně nebo chrániče na hřbetu ruky a prstů: Všechny ochranné rukavice řady uvex synexo se vyznačují speciálními ochrannými prvky – a mají optimální řešení pro každou oblast použití. Kromě modelů uvex synexo Z200 jsou k dispozici modely uvex synexo M100, uvex synexo M500 a uvex synexo impact 1, které pokrývají zcela specifické potřeby ochrany.

Skupina uvex sdružuje pod jednou střechou tři mezinárodně činné společnosti: die uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral group (Filtral a Primetta). Skupina uvex je zastoupena 48 pobočkami ve 22 zemích, přičemž hlavní část výroby zůstává v Německu. Dvě třetiny z přibližně 2 600 zaměstnanců (stav: fiskální rok 2016/17) je zaměstnáno v Německu. uvex je partnerem mezinárodního elitního sportu a vybavuje nesčetné množství vrcholových sportovců na celém světě. Hlavní motto „protecting people“ je naším posláním a závazkem. Za tímto účelem společnost uvex vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky a servisní služby pro bezpečnost a ochranu lidí v profesionální, sportovní i volnočasové oblasti.

Máte otázky? Kontakt na tisk:

Zákaznický servis