Kolekce uvex workwear získala cenu German Design Award

uvex suXXeed – kolekce pracovního oblečení boduje ve všech ohledech a její multifunkčnost přesvědčila mezinárodní porotu soutěže German Design Award 2019.

Kolekce uvex suXXeed workwear se svými softshellovými bundami, hybridními bundami, bundami do nepříznivého počasí a prošívanými nebo ležérními bundami Street Hoody je inovativní kolekce pracovního oblečení outdoorového charakteru a usnadňuje práce v průmyslu i řemeslné výrobě. To je výsledek promyšlených střihů s nejvyšší funkčností, ležérním designem, atraktivními barevnými kontrasty a chytrými kombinacemi materiálů.

Renomovaná porota vyznamenala kolekci cenou German Design Award 2019 s tímto zdůvodněním: „Kolekce uvex suXXeed je multifunkční, přizpůsobivá, individuální a nabízí modely pro ženy i muže. Díky kombinaci moderních materiálů s optimálními střihy je kolekce vhodná stejnou měrou pro práci i volný čas.“ Je to mimořádná kolekce pracovního oblečení s funkcemi, které zaručují absolutní flexibilitu a komfort nošení – a to se stylem.

uvex suXXeed je skvělá pro práce nad hlavou, protože pas bundy zůstává navzdory pohybu na svém místě. Dobře sedí díky chytrému střihu. Pánské kalhoty jsou k dostání v provedení slim nebo regular fit, což je v odvětví PSA novinka. V roce 2017 byla společnost uvex již vyznamenána cenou Plus X Award jako značka roku 2017 v kategorii „Pracovní oděvy“.

Skupina uvex

Skupina uvex sdružuje pod jednou střechou tři mezinárodně činné společnosti: die uvex safety group, uvex sports group (uvex sports a Alpina) a Filtral group (Filtral a Primetta). Skupina uvex je zastoupena 48 pobočkami ve 22 zemích, přičemž hlavní část výroby zůstává v Německu. Dvě třetiny z přibližně 2 600 zaměstnanců (stav: fiskální rok 2016/17) je zaměstnáno v Německu. uvex je partnerem mezinárodního elitního sportu a vybavuje nesčetné množství vrcholových sportovců na celém světě. Hlavní motto „protecting people“ je naším posláním a závazkem. Za tímto účelem společnost uvex vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky a servisní služby pro bezpečnost a ochranu lidí v profesionální, sportovní i volnočasové oblasti.

Máte otázky? Kontakt na tisk:

Zákaznický servis